Me palvelemme - We serve
Lions Club Tyrnävä r.y.

Lions

Club International -järjestö

 
Lions Klubi -järjestö on maailmanlaajuinen avustusjärjestö. Järjestöllä on 1,35 miljoonaa jäsentä 45 000 paikallisissa klubeissa yli 200 maassa. Järjestö on perustettu 1917.
Lisätietoa.
 

Lions Clu

b Tyrnävä r.y.

 
Tyrnävän lions klubi on perustettu 26.2.1968.
 
Lions klubimme, kuten muidenkin klubien, ensisijaisena tarkoituksena on tukea ja auttaa ihmisiä ja erilaisia yhteisöjä paikallisesti, maanlaajuisesti ja kansanvalisesti.
 
Paikallisena klubina pyrimme ensisijaisesti antamaan tukemme paikallisesti, siis Tyrnävälle. Tarvittaessa tuemme myös Suomen Lions liiton sekä kansainvälisen liiton asettamia kansallisia ja kansainvälisiä kohteita.
 
Tukemme voi olla erilaisia palveluaktiviteetteja tai rahallista tukea. Viimeaikaisia avustuskohteita ovat olleet mm.
 
  • Erilaiset järjestely- ja työtehtävät esimerkiksi MLL Tyrnävän järjestämissä tapahtumissa kuten Talvitapahtuma, Joulutapahtuma jne.
  • Paikallisten järjestöjen ja yhteisöjen avustaminen
  • Erilaisissa akuutissa avuntarpeessa olevien ihmisten ja perheiden avustaminen
 
Pääasiallinen varainhankintamme tulee Tyrnävän Perunamarkkinoista.
Kaikki kerätyt varat jaetaan kokonaisuudessaan kulujen jälkeen erilaisina avustuksina ja lahjoituksina järjestön ja klubimme sääntöjen ja eettisten ohjeiden ohjaamina.
 
Lisää toiminnastamme voit lukea mm. toimintakertomuksesta kaudella 2015 -2016.
 

Jäseneksi

 
Turvataksemme toimintamme tulevaisuuden tarvitsemme uusia jäseniä. Olitpa nainen, mies, nuori, varttuneempi, minkälaisessa asemassa tahansa... kaikki ovat lämpimästi tervetulleita klubimme jäseneksi ja toimintaan mukaan!
 
Mikäli haluat liittyä klubimme jäseneksi ja olla mukana tekemässä arvokasta työtä yhteisömme hyväksi, lähetä yhteystietosi tällä lomakkeella niin otamme yhteyttä! Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan allaolevilla yhteystiedoilla.
 
Olemme myös esittelemässä toimintaamme kevät- ja siemenperunamarkkinoilla 29.4.2017 tyrnävän torilla. Tule käymään kojullamme!
 
Yhteystiedot:
 
Teemu Pakonen (Jäsenvastaava)
p. 040 7445932
jasenvastaava(at)lionstyrnava.fi
Lions Club Tyrnävä
Copyright © Lions Club Tyrnävä 2017 - Webmaster - Päivitetty 2018